1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Facebook oldalunk

Gyerekmodell ügynökségek, babamodellek, információk, kérdések, válaszok...

Szép, de vajon alkalmas is?

Bizonyára sok szülő hallotta már a gyermekével kapcsolatban, hogy mennyire szép, milyen gyönyörű szemei vannak, és a haja is káprázatos."Mért nem viszi el egy babamodell ügynökséghez?" Ez azonban még nem minden. Attól, hogy a környezetünkben élő, hozzánk közel álló emberek így látják, az még nem jelent garanciát arra, hogy sikeres gyerekmodell válik belőle. A kettő ugyanis nem mindig áll párhuzamban egymással. Így lehetséges az, hogy gyermekünk nagyon szép, erre a pályára azonban alkalmatlan! Érdemes tehát a gyermek azon tulajdonságait is figyelembe venni, amik közelebb vihetik őt a célok eléréséhez. Nem feltétlen tökéletes szépség szükségeltetik ahhoz, hogy elkezdjünk gondolkodni, sokkal előrébbvaló a gyermek természete. Sok esetben keresnek átlagos, hétköznapi kinézetű tehetséges gyermekmodelleket is.

 


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

A gyerekmodellkedés hazai formája. 
Gyermekmodellek élete Magyarországon
     Hány éves kortól lehet gyerekmodell a gyerek?

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

E-mail:  
 

 
Név: