1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Facebook oldalunk

Gyerekmodell ügynökségek, babamodellek, információk, kérdések, válaszok...

Kik lehetnek alkalmasak gyerekként modellnek?

Vannak olyan gyerekek, akiknél korán észrevehető, hogy nyitottak a színészkedés, a szereplés, vagy a tánc világa felé. Ezek a gyermekek jelentkeznek az iskolai színdarabokra, vállalkoznak versmondásra, vagy szerepelnek az ünnepségeken fellépő táncosok között. Nekik mindenük a szereplés, és rájuk szoktuk azt mondani “színpadra született”. Náluk egyértelműek ezek a jelek, de vannak olyanok, akiknél ez nem mutatkozik meg ilyen nyilvánvalóan. Még a felnőttek között is van lámpalázas típus, ezt a színpadi rutintalanság okozza. A babáknál természetesen más a helyzet. Náluk még a szülőnek kell eldönteni, az otthoni környezetben tapasztaltak alapján, hogy elviszi-e modellügynökséghez vagy nem.

 


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

 Hány éves kortól lehet gyerekmodell a gyerek?     Befektetés

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: