1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Facebook oldalunk

Gyerekmodell ügynökségek, babamodellek, információk, kérdések, válaszok...

Mennyi időt vesz igénybe (idő-befektetés)?

Az előkészületek és  az indulás hosszadalmas lehet, de egy sikeres gyerekmodell is csak egy-két havonta kap megkeresést. Ez lehet egy 1 órás fotózás vagy éppen egy másfél napos forgatás is. Hozzá vehetjük, hogy a forgatásokat általában válogatás (casting) előzi meg és ez szintén utazással és várakozással jár. A gyerekeknél általában figyelembe van véve, hogy iskolába vagy óvodába járnak így a munkák nagy része hétvégi időpontra esik. Van, hogy csak napokkal, de olykor már hetekkel előtte lehet tudni az adott munkáról. Időnként viszont előfordul, hogy valaki mégsem tudja vállalni az adott felkérést, így csak órákkal előtte érkezik a telefon.

 


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Befektetés      Hogyan kezdjük el?

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: