1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Facebook oldalunk

Gyerekmodell ügynökségek, babamodellek, információk, kérdések, válaszok...

Hogyan kezdjük el?

. Természetesen ügynökség nélkül is belevághatunk, de nem hiszem, hogy sok szülő otthon lenne a szerződések szakzsargonában, a menedzselés fortélyaiban, a könyvelésben, a jogszabályokban, nem rendelkezik kellő kapcsolatokkal....Ha már elhatároztuk, hogy belevágunk, valamint gyermekünknek van kedve, akkor jöhet az ügynökség választás 

 

 

Szóval mindenképpen a megfelelő gyerekmodell ügynökség kiválasztását javasolom. Az ügynökségek portfólió segítségével kiajánlják a modelleket és közvetlenül munkára, vagy válogatásra hívják őket.


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Mennyi időt vesz igénybe (idő-befektetés)?      Első lépés: portfoliókészítés

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: