1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Facebook oldalunk

Gyerekmodell ügynökségek, babamodellek, információk, kérdések, válaszok...

Fotósok és árak

Ha kezdő valaki, akkor mindenképpen érdemes jó gyerekfotóshoz fordulni. Viszont rengeteg, magát profi fotósnak valló emberrel találkoztam, akiknek már a gépéről látszott az, hogy nemrég jött ki az iskolából vagy rosszabb esetben még fotós végzettsége sincs.

 

Az ismerős vagy rokon fotóssal pedig egyértelműen másképp viselkedik a gyermek mint egy idegennel. Amikor egy fotózásos munkára kerül sor, ott pedig egyértelműen idegenekkel kell dolgozni. Néhány ügynökség maga készítteti el a leendő baba vagy gyerekmodellről a portfóliót.  Itt figyelni kell az ár-érték arányra. Hihetetlen, de még mindig léteznek olyan ügynökségek, ahol 200 ezer Ft-ot meghaladó árakkal dolgoznak. Gyerekeknél még 80-100 ezer forintot sem érdemes befektetni, egy ismert fotós munkájába, hiszen 1-2 év múlva annyit változik a gyerekmodell, hogy hasznavehetetlen lesz a fotósorozat. A reálisan befektethető árkategória fotóstól, műteremtől, felszereltségtől, munkaidőtől, kész képek mennyiségétől függően 15-40 ezer Ft. között mozoghat.

 


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Első lépés: portfoliókészítés      Ügynökség választás

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: