1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Facebook oldalunk

Gyerekmodell ügynökségek, babamodellek, információk, kérdések, válaszok...

Gyermek- Babamodell Ügynökség választás

Hogyan válasszunk ügynökséget, melyek a legjobb ügynökségek, melyek azok, ahol leginkább figyelembe veszik a gyermekek érdekeit? Az ember induláskor könnyen kétségbeesik és nem tudja, milyen szempontokat  vegyen figyelembe a kiválasztáskor. Ma Magyarországon, már vannak kifejezetten gyerekekre specializálódott ügynökségek, elsőként ezeket érdemes célba venni. Minden ügynökségnél van regisztrációs díj, ennek összege viszont változó. A túl magas vagy túl alacsony árak sem adnak indokot a bizalomra. A 2-3000 Ft-os vagy a 80-100.000 Ft-os díjak is irracionálisak. Ahol túl alacsony a díj, ott akár 20-30.000 modell is lehet, így nagyon kevés az esély, hogy munkát kapjon. Ahol magasak a díjak, ott viszont nem az ügynöki munkából, hanem a regisztrációs díjból tartja fenn magát a cég.

 

 

Hazánkban egy ügynökség sem garantálhat munkát!

 

Ma Magyarországon két fajta ügynökséget különböztetünk meg. Vannak akik, alacsonyabb árért kizárólag ügynöki tevékenységet végeznek és vannak, akik magasabb árért több szolgáltatást nyújtanak, például a portfólió készítést és a regisztrációs díjat is tartalmazzák . Kezdőként azt az ügynökséget érdemesebb választani mely komplett szolgáltatást foglal magában, hiszen így egy helyen, egy stábbal, felesleges köröktől kíméljük meg magunkat. Valamint így a fotósorozat felhasználásából származó esetleges szerzői jogvitákat is elkerülhetjük.


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Fotósok és árak     Milyen modell munkák vannak gyerekeknek?

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: