1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Probléma megoldva!

Néhány hétköznapi hiánypotló megoldás szülőknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor sietni kell...

Read more...

Magyar Babamodell a világhírnév felé!

gyermekmodell
Három hónaposan már megkapta az első modellmunkáját, azóta pedig folyamatosan kapja a felkérések sokaságát Lenti Lola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read more...

Amatőr gyerekmodellek!

amatőr_gyerekmodellek

Néha van úgy, hogy a teljesen kezdő, amatőr gyerekek hitelesebbek egy-egy reklámban, mint a tapasztaltabb srácok. Ilyenkor a megrendelők a kamerákhoz még nem szokott gyerekmodelleket keresik. A gyerekeknek jó, mert magukat adhatják és játékosan szokhatnak hozzá a furcsa környezethez. A következő vírusvideó pontosan ezt a példát mutatja. Az ügynökség kiválóan válogatott össze teljesen amatőr gyerekeket:

 

Read more...

Nyeremény fotósorozat

 

A facebook oldalunk like-olói és a cikk megosztói között egy 30.000 Ft értékű fotósorozatot sorsolunk ki.

Játék kezdete: 2013.02.01

Játék vége: 2013.03.01

Sorsolás: 2013.03.02

 

Read more...

Volkswagen gyerekmodellek

gyerekmodell

Közeleg a farsang és minden gyermek jelmezt ölt.

Az autók értékesítése nem könnyű. A családi autók reklámjaiban pedig egyre több gyerekmodell szerepel. Igazán eredeti ötletet a Volkswagen-től láthatunk. A gyerekmodell karaktere rejtve marad ugyan, de tehetsége kibontakozik. 

 

Read more...

Hódít a retro!

babamodell_014

Egyre több jó minűségű fekete-fehér képet lehet látni jövet-menet. A szüleinktől megszokott gyerekkori színtelen képek egyesekben kissé ellenszenves, de egy művészi kép már más érzést ad. Pár évvel ezelőtt még nagyon merész dolognak számított a klasszikus képstílust a fiatalság kontrasztjába állítani, de mostanság egyre több "nagymama stílusú" képpel találkozhatunk. Ezek a képek már nem csak a gyerekmodellek portfóliójában jellennek meg, hanem egyre több magazin és katalógus hasábját díszítik. 

 

 

 

 

 

Read more...

Gyerekmodell fogak nélkül!

fogatlan_gyerekmodell

Itt a tél, havazás és hideg. Hegyén-hátán látjuk a tv-ben a megfázás, torokfájás, influenza tüneteit csillapító készítmények reklámjait. Többnyire felnőtteknek és gyerekeknek külön-külön termékek és reklámok készülnek. Az egyik viszont kifejezetten figyelemre méltó. A televíziós reklámokban általában különböző termékekhez más-más karaktert választanak. A lenti kis videóban viszont a gyerekmodellnek hiányoznak a fogai. Ez teljesen a korára jellemző természetes jelenség, a gyerekmodellek világában viszont szokatlan. Eddig nem igazán volt javasolt ezt a jelenséget így megmutatni és általában egy kis számítógépes beavatkozással segítették át a gyerekmodelleket ezen a korszakon.   

Read more...

Kinder gyermekarc!

kinder_gyerekmodell

 

 

Keresik a Kinder új arcait! Hosszú évtizedek óta, most ha csak egy kis időre is, de változtat a Kinder a csomagoláson. Azok a 3-10 év közöttiek vehetnek részt, akik az egyik Kinder csoki kódjával regisztrálnak és feltöltenek egy klassz fényképet. Utána már csak szavazni kell. A döntőből az a 6 csemete, aki a legtöbb szavazatot kapja 2 hónapon át lesz a Kinder édes arca. 

 

 

 

Read more...

Elefánt hadművelet!

babamodell_02

A Tiny Love a tőle nem megszokott módon, most teljesen eltért az eddig bevállt babamodell karaktertől. Eddig kifejezetten arculathoz illő gyönyőrű, szőke hajú, kék szemű babamodellekkel reklámozta a termékeit. A cég kreatív csoportja a jelek szerint stratégiát váltott és a tőlük eddig megszokott unalmas reklámok helyett, most egy teljesen átlagos babával rukkoltak elő, egy vicces reklámban. Amennyiben az egyik legnagyobb gyártó ilyen radikális változtatást alkalmaz, akkor jó esély van arra, hogy a közeljövőben, mások is elkezdenek hirdetni a nem megszokott babamodell karakterekkel. Drukkolunk a sok-sok cuki barna szemű babamodelleknek!

Read more...