1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Elefánt hadművelet!

babamodell_02

A Tiny Love a tőle nem megszokott módon, most teljesen eltért az eddig bevállt babamodell karaktertől. Eddig kifejezetten arculathoz illő gyönyőrű, szőke hajú, kék szemű babamodellekkel reklámozta a termékeit. A cég kreatív csoportja a jelek szerint stratégiát váltott és a tőlük eddig megszokott unalmas reklámok helyett, most egy teljesen átlagos babával rukkoltak elő, egy vicces reklámban. Amennyiben az egyik legnagyobb gyártó ilyen radikális változtatást alkalmaz, akkor jó esély van arra, hogy a közeljövőben, mások is elkezdenek hirdetni a nem megszokott babamodell karakterekkel. Drukkolunk a sok-sok cuki barna szemű babamodelleknek!