1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Kinder gyermekarc!

kinder_gyerekmodell

 

 

Keresik a Kinder új arcait! Hosszú évtizedek óta, most ha csak egy kis időre is, de változtat a Kinder a csomagoláson. Azok a 3-10 év közöttiek vehetnek részt, akik az egyik Kinder csoki kódjával regisztrálnak és feltöltenek egy klassz fényképet. Utána már csak szavazni kell. A döntőből az a 6 csemete, aki a legtöbb szavazatot kapja 2 hónapon át lesz a Kinder édes arca. 

 

 

 

 

 

Így megváltozik a csoki csomagolásán lévő gyerekmodell fénykép és új gyerkőcök lesznek rajta.

Játékleírás és nevezés:

http://edesarc.hu