1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Gyerekmodell fogak nélkül!

fogatlan_gyerekmodell

Itt a tél, havazás és hideg. Hegyén-hátán látjuk a tv-ben a megfázás, torokfájás, influenza tüneteit csillapító készítmények reklámjait. Többnyire felnőtteknek és gyerekeknek külön-külön termékek és reklámok készülnek. Az egyik viszont kifejezetten figyelemre méltó. A televíziós reklámokban általában különböző termékekhez más-más karaktert választanak. A lenti kis videóban viszont a gyerekmodellnek hiányoznak a fogai. Ez teljesen a korára jellemző természetes jelenség, a gyerekmodellek világában viszont szokatlan. Eddig nem igazán volt javasolt ezt a jelenséget így megmutatni és általában egy kis számítógépes beavatkozással segítették át a gyerekmodelleket ezen a korszakon.