1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Hódít a retro!

babamodell_014

Egyre több jó minűségű fekete-fehér képet lehet látni jövet-menet. A szüleinktől megszokott gyerekkori színtelen képek egyesekben kissé ellenszenves, de egy művészi kép már más érzést ad. Pár évvel ezelőtt még nagyon merész dolognak számított a klasszikus képstílust a fiatalság kontrasztjába állítani, de mostanság egyre több "nagymama stílusú" képpel találkozhatunk. Ezek a képek már nem csak a gyerekmodellek portfóliójában jellennek meg, hanem egyre több magazin és katalógus hasábját díszítik. 

 

 

 

 

 

 

babamodell_010

 

 

 

 

 

 

babamodell_011

 

 

 

 

 

 

babamodell_012

 

 

 

 

 

 

 

 

babamodell_013