1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Nyeremény fotósorozat

 

A facebook oldalunk like-olói és a cikk megosztói között egy 30.000 Ft értékű fotósorozatot sorsolunk ki.

Játék kezdete: 2013.02.01

Játék vége: 2013.03.01

Sorsolás: 2013.03.02

 

Részletek:

Like-old a facebook oldalunkat és oszd meg ezt a cikket. Így máris esélyes vagy egy 30.000 Ft. értékű fotósorozatra 0-14 éves gyermekedről, amit később akár portfólióként is használhattok.
Ha Te is szeretnél csemetédről, ilyen vagy ehhez hasonló fényképeket, akkor vegyél részt a játékban (like és megosztás) és márciusban el készülhet a remekmű. Fotózás helyszíne Budapest. Időpont: egyeztetés szerint.

Fontos, hogy a facebook oldalunkat like-old! Ezt megteheted itt az oldal tetején a bal felső sarokban, vagy a facebook oldalunkon.

A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Beváltási határidő: 2013.07.01.