1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Amatőr gyerekmodellek!

amatőr_gyerekmodellek

Néha van úgy, hogy a teljesen kezdő, amatőr gyerekek hitelesebbek egy-egy reklámban, mint a tapasztaltabb srácok. Ilyenkor a megrendelők a kamerákhoz még nem szokott gyerekmodelleket keresik. A gyerekeknek jó, mert magukat adhatják és játékosan szokhatnak hozzá a furcsa környezethez. A következő vírusvideó pontosan ezt a példát mutatja. Az ügynökség kiválóan válogatott össze teljesen amatőr gyerekeket: