1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Magyar Babamodell a világhírnév felé!

gyermekmodell
Három hónaposan már megkapta az első modellmunkáját, azóta pedig folyamatosan kapja a felkérések sokaságát Lenti Lola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mára már kinőtte kicsiny országunkat a békéscsabai szépség, akinek menedzser terelgeti az útját. Lola édesanyja Vivien elmondta, hogy amíg más hasonló gyermek időnként megszeppen, addig Lola egyenesen imádja a nyüzsgést és a felhajtást. Számára ez a legjobb játék a világon és a munkamentes napokon ugyanúgy éli hétköznapjait, mint minden hasonló korú kislány. A magyar gyerekmodell hamarosan Tenerifén kezdi meg az óvodát, ahol spanyolul és angolul is tanul majd. 
Forrás: blikk.hu

gyermekmodell