1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

A gyerekmodellkedés hazai formája. Gyermekmodellek élete Magyarországon

 Európában teljesen eltér a gyerekmodellkedés fogalma a tengeren túli kifejezéstől. Hazánkban a természetesség elengedhetetlen. Végiggondolva, ki látott már nyakig sminkelt, kimázolt gyereket hazai újságokban, vagy reklámfilmben?

Nálunk nem korai karrierépítés és gyors meggazdagodási lehetőséget jelent, hanem egy nem hétköznapi hobbiként lehet jellemezni. A sikeresebb gyermekmodellek is maximum évente kb. 6-8 felkérést kapnak különböző forgatásokra vagy fotózásokra. Ezek a gyerek- vagy babamodell “munkák” is kifejezetten játékos hangulatúak. A stábok és a szakma is tisztában vannak azzal, hogy gyerekekkel dolgoznak, így teljesen más elvárások vannak a kicsikkel szemben, mint a felnőttekkel. A gyerekek játszanak és jól érzik magukat, a stáboknak pedig egy vicces és laza napot jelent.

 

 

      Következő cikk >>>

 

 

 

       Szép, de vajon alkalmas is?

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: