1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Befektetés

Ahhoz, hogy valaki belekezdjen a gyerekmodellkedésbe, sajnos idő és pénzbefektetésre van szükség. Csak a mesékben van, hogy szembejön a “producer” és több éves modell szerződést kínál. A lépcsőt végig kell járni és tudatni kell a szakmával, hogy érdeklődünk és jelen szeretnénk lenni. Ennek legegyszerűbb módja a modellügynökség. A modellügynökséghez regisztrálni kell, ennek pedig díja van. Az ügynökség válogatásra küld és itt az utazási költség szintén a saját pénztárcát terheli. Sokaktól hallani, hogy ezt mér nem az ügynökség állja? A vidéki és budapesti ügynökségek rengeteg pénzt forgatnak a modellek reklámozásába, több beosztottal dolgoznak, irodát tartanak fenn és sok-sok háttérköltségük van. Az ügynökség nem egy adott modell sikerét hivatott felépíteni, hanem sok munkát szerez sok modell számára. Nem kell kétségbe esni, nem csak a milliomos szülők csemetéiből válnak ki a gyermekmodellek. Igazából ezek teljesen ésszerű költségek, amik a komoly elhatározást hivatottak alátámasztani. Lejjebb konkretizáljuk, hogy ez mennyibe is kerülhet és mik ezek.

 


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Kik lehetnek alkalmasak gyerekként modellnek?      Mennyi időt vesz igénybe (idő-befektetés)?

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyermekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen a budapesti modellügynökségek, melyek a hazai legjobb, legnagyobb ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: