1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Első lépés: portfóliókészítés

portfólió a modell “névjegykártyája”. Ez alapján dolgoznak az ügynökségekOlyan 20-30 fényképből álló fotósorozat, ahol a modellt a lehető legjobb oldaláról mutatják be. Vannak köztük kifejezetten arcképek, fél- és egész-alakos fotók is. Ezt tárolják a gyerekmodell ügynökségek, valamint ezzel kell megjelenni egy-egy válogatáson. Ezt házilag elkészíteni lehetséges ugyan, de ha tényleg komolyan érdeklődünk a szakma iránt, akkor érdemes profihoz fordulni. A profi és a házilag készített fényképek között már messziről látszik a különbség.

 

 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Hogyan kezdjük el?      Fotósok és árak

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyermekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: