1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Fotósok és árak

Ha kezdő valaki, akkor mindenképpen érdemes jó gyerekfotóshoz fordulni. Viszont rengeteg, magát profi fotósnak valló emberrel találkoztam, akiknek már a gépéről látszott az, hogy nemrég jött ki az iskolából vagy rosszabb esetben még fotós végzettsége sincs.

 

Az ismerős vagy rokon fotóssal pedig egyértelműen másképp viselkedik a gyermek mint egy idegennel. Amikor egy fotózásos munkára kerül sor, ott pedig egyértelműen idegenekkel kell dolgozni. Néhány ügynökség maga készítteti el a leendő baba vagy gyerekmodellről a portfóliót.  Itt figyelni kell az ár-érték arányra. Hihetetlen, de még mindig léteznek olyan ügynökségek, ahol 200 ezer Ft-ot meghaladó árakkal dolgoznak. Gyerekeknél még 80-100 ezer forintot sem érdemes befektetni, egy ismert fotós munkájába, hiszen 1-2 év múlva annyit változik a gyerekmodell, hogy hasznavehetetlen lesz a fotósorozat. A reálisan befektethető árkategória fotóstól, műteremtől, felszereltségtől, munkaidőtől, kész képek mennyiségétől függően 15-40 ezer Ft. között mozoghat.

 


 
<<< Előző cikk     Következő cikk >>>

 

 

Első lépés: portfoliókészítés      Ügynökség választás

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: