1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

..

Ma már gyerekként megjelenni a kifutókon vagy a televízióban, reklámokban sokkal egyszerűbb, mint 10-20 évvel ezelőtt. Már léteznek gyerekekre specializálódott modellügynökségek és rengeteg reklámügynökség keres tehetséges gyermekeket reklámcélra.

Ennek az oldalnak a célja nem a gyerekmodellkedés rossz oldalának a taglalása hanem, hogy hogyan lehet jól és ésszerűen belevágni ebbe a sokak számára ismeretlen világba. Az oldalon lépésről-lépésre megosztjuk a szülőkkel, hogy miként kezdjenek gyermekükkel modellkedéssel foglalkozni, mikor érdemes elkezdeni, kiknek érdemes belevágni ebbe a csodálatos, ámbár akadályoktól nem mentes világba.


hirdetés:gyerekszépségverseny

 

Cikk ajánló

Milyen modell munkák vannak gyerekeknek?

“Gyerekkel vagy kisállattal bármit el lehet adni!”

 

Gyakran érkezik ilyen kérdés, hogy milyen munkákat kaphat a gyermek. A reklámozás szinte teljes skálája jöhet számításba. Itt szóba jöhetnek az 1-2 perces statisztaszerepektől (tv műsorok, filmek) kezdve az 5-10 perces divatbemutatókon át, egészen a reklámfilmekig. Katalógusfotózások, zenei videóklippek, internetes reklámok (youtube), nyomtatott sajtó, printhirdetés, online újság, óriásplakátreklámozás legszerteágazóbb formáiban vannak már babamodellek és gyermekmodellek. A lista napról napra csak nő.

 


 
<<< Előző cikk      

 

 

 

Ügynökség választás      

 

Ha gondolkodtak már rajta, hogy gyermekükkel kipróbálják a gyerekmodellkedést és többet szeretnének tudni, hogy mikor, hogyan és kiknek érdemes elkezdeni, milyen gyerekekkel dolgoznak szívesen az ügynökségek, melyek a legjobb, legnagyobb budapesti gyerekmodell ügynökségek, vagy csak kíváncsiak a hazai viszonyokra, akkor mielőtt fejest ugranának az ismeretlenbe iratkozzanak fel és első kézből értesülhetnek a legfontosabb tudnivalókról.

Email:  
 

 
Név: